Populiariausios erotinės pažintys Lietuvoje
Registruotis
Registruokis nemokamai dabar!
Registruokis nemokamai!
Beveik baigta
Aš esu
  • vyras
  • moteris
  • pora
Ieškau
  • Vyrų
  • Moterų
  • Porų
Prašome įvesti savo amžiųGimimo data (Vėliau keisti negalima)
Prašome įvesti savo el. paštąKiti nariai nematys tavo el. pašto
Gauti laiškus su išskirtiniais pasiūlymais, nuolaidomis ir kita naudinga informacija?
Prašome įvesti savo slaptažodį

Populiariausios sex pažintys Lietuvoje

Karščiausios pažintys suaugusiems!

100% nemokamas prisijungimas

100% nemokamas prisijungimas

Tapk didžiausios pažinčių bendruomenės nariu jau dabar! Registruokis nemokamai ir surask sekso partnerį jau šiandien. Pažintys suaugusiems dar niekad nebuvo tokios paprastos ir malonios.

Daugybė narių

Jokių netikrų skelbimų

Visi patalpinami skelbimai yra patikrinami ir patvirtinami rankiniu būdu, tad garantuojame, jog visi mūsų vartotojai yra tikri ir verti tavo pasitikėjimo. Naujos pažintys gali kelti stresą, tačiau ne pas mus!

Saugumas ir privatumas

Garantujame saugumą ir anonimiškumą

Puikiai suprantame, kaip mūsų vartotojai vertina saugumą ir anonimiškumą. Dedame visas pastangas, kad tai užtikrintume, diegiame inovatyviausius sprendimus tam, kad jaustumėtės saugūs su mumis.

Organizuok pasimatymus naudodamas bet kokį įrenginį!

Organizuok pasimatymus naudodamas bet kokį įrenginį!

Esi ne namuose? Tau nebūtina praleisti visų linksmybių. Mobilios Eroklubas versijos dėka gali surengti pasimatymą bet kur ir bet kada naudodamas bet kokį įrenginį - gali naudotis mūsų paslaugomis kompiuteryje, planšetėje arba mobiliajame telefone. Niekad neprarask ryšio - rasti narių tavo mieste pasimatymui niekad nebuvo paprasčiau!

Lankytojų nuomonė

sex pasimatymai

Manau, kad šiandien nėra nieko gedingo tame, kad mergina ieško sekso pažinčių internete. Juk sex pažintys suaugusiems nėra vien vyrams. Merginos irgi nori susitikinėti tiesiog šiaip, be įsipareigojimų. Joms irgi patinka seksas! Tai normalu!

Agnė, 31 m., Šiauliai
sex pasimatymai

Daugybę metų vaikščiojau po barus ieškodamas tinkamos merginos, o dabar susikūriau anketą Eroklube ir tuo džiaugiuosi. Dabar visi skelbimai yra internete, o vietoj barų lankau skelbimų portalus. Pažintys seksui tapo daug patogesnės ir malonesnės. Malonesnis tapo ir pats seksas!

Tomas, 37 m., Kaunas
sex pasimatymai

Man patinka ero pažintys internete. Čia jaučiu kaip traukiu vyrus. Jie galvoja, kad esu patraukli ir seksuali! O aš tikrai turiu iš ko rinktis. Skelbimai internete man patinka tuo, kad čia nereikia niekur skubėti, galima ramiai apžiūrėti profilius ir nuspręsti, kuris jums patinka. Galima tai daryti slapčia! Man patinka šitas jausmas, internete tai aš medžioju, aš renkuosi. Tai labai geras jausmas.

Olga, 33 m., Vilnius
sex pasimatymai

Erotinės pažintys internete – tai puikus būdas rasti sau partnerę. Kokią tik panorėsi! Kartais tai moteris vienai nakčiai, kartais ilgesniam laikui. Jei ieškai sekso – labai rekomenduoju. Gali linksmintis kiek nori ir kada nori.

Kotryna, 29 m., Klaipėda

Mūsų svetainės pranašumai

Mūsų svetainė siūlo daugybę funkcijų. Jų dėka mūsų svetainės vartotojai gali keistis erotinėmis nuotraukomis, rašyti žinutes ir susitikti karštiems sex pasimatymams. Čia klesti sekso pažintys, o sklandų portalo veikimą prižiūri visada pasiruošusių padėti profesionalų komanda.

Paruošk porą nuotraukų

Sex skelbimai

Pažinčių skelbimai šiais laikais yra viena iš lengviausiai prieinamų komunikacijos formų. Daugeliui patinka rašyti pikantiškas žinutes, dalintis savo erotinėmis fantazijomis su bendraminčiais. Internete tą padaryti žymiai lengviau, nes čia galite būti savimi, nekreipdami dėmesio į aplinkinių nuomonę. Seksas juk domina daugumą sveikų žmonių, tad jei jautiesi vienišas, kodėl turėtum tyliai kentėti ir vaidinti, kad viskas gerai? Seks pažintys nebėra tabu. Tad jei ieškai pažinčių – tau padės skelbimai internete. Tai greita, efektyvu, ir be galo malonu. Išbandyk!

Be to, pažinčių svetainės garantuoja tavo anonimiškumą, o tai ypač svarbu, jei tave domina sekso skelbimai. Puikiai suprantame tai, kad ne visuomet esi pasiruošęs atskleisti plačiam pasauliui, kokios sekso rūšys tave labiausiai domina. Uždaroje bendruomenėje tai padaryti žymiai paprasčiau. Juk ten visi kažko ieško. Ir randa bendraminčių. Pamatysi, pasi-seks ir tau!

Būk įžūlus

Seksualios nuotraukos

Erotinės, seksualios nuotraukos patinka visiems. Gražus seksualus kūnas visais laikais traukė dėmesį, kaitino mintis, viliojo ir trukdė miegoti naktimis. Suaugusiems skirtas xxx turinys patinka ir jums? Turime jums gerų žinių – svetainėje Eroklubas.lt kasdien įkeliama daugybė tokių nuotraukų. Tikrai rasite į ką paganyti akis.

Ir tai dar ne viskas. Juk puikiai suprantame, kad tie, kurie ieško pažinčių, nori ne tik žiūrėti, bet ir patys pasirodyti, įkeldami savo nuotraukas. Mūsų svetainėje tai padaryti labai paprasta, tereikia tik užsiregistruoti. Skatiname tai padaryti, nes nuotrauka papuoštas profilis sulaukia žymiai daugiau lankytojų dėmesio. Ne tik vaikinai, bet ir merginos myli akimis!

Būk žaismingas!

Narių skaičius

Kartais sunku apsispręsti, kokio partnerio ieškai. Arba priešingai, kartais turi ilgą ir griežtą sąrašą būsimam partneriui. Abiems atvejais didelis narių skaičius yra privalumas. Portale Eroklubas.lt visi ras tai, ko ieško – ir visiškai nesvarbu, ar tai, ko nori, yra trumpalaikis flirtas, ar ilgalaikis romanas. Kiekvienas sutiks savo idealią porą.

Sunkiai dirbame tam, kad užtikrintume tinkamą narių įvairovę. Puikiai suprantame, kad sekso poreikių spektras yra margas lyg vaivorykštė. Tačiau pažintys suaugusiems – tai mūsų aistra, o šis portalas – tos aistros rezultatas. Žinome, ko nori mūsų vartotojai. Suprantame, ko jiems reikia. Ir iš visos širdies linkime jiems malonių pažinčių ir nepamirštamų potyrių.